labdák

Válasszunk tudatosan labdákat!

Ez a játék a gyermekkor elválaszthatatlan részét képezi. Minden gyermek szeret velük játszani, különösen, ha a labdák felületén feltűnik a legkedveltebb meséjük kedvenc szereplője. A lasztik a gyermekek fejlődésében is fontosak, mert a játékon keresztül tanulják meg a csapattal való együttműködést.

Ezért a labdákat jól átgondoltan kell kiválasztani, hogy biztonságosak legyenek a kicsiknek. Ne csak a terméken lévő kép vagy a megjelenés alapján tájékozódjunk! Természetesen ez a szempont fontos a gyermeknek, de az ő biztonsága ettől is fontosabb. Válasszunk jó és bevált anyagból készült labdákat! Figyeljünk arra, hogy miből készültek! Ne feledjük, hogy a felületen lévő mintákat gyerekbarát anyagból kell elkészíteni. Ez különösen fontos, ha kisgyermekek vannak a háznál.

Ők azok, akik a leggyakrabban próbálják a labdákat a szájukba venni. A vásárlásnál gondoljuk át azt is, mire fogja a kis tulajdonosa használni. Iskolai csapatjátékhoz, szórakoztatni a babáit vagy vízi mókához? Nálunk minden tevékenységhez találhatóak megfelelők.