iskolatáska

Iskolatáska általános osztályosoknak

Nincs két teljesen egyforma gyerek. Különösen a termet tekintetében, az általános iskolás gyerekek közötti különbségek nagyon eltérőek. Szerencsére a webshopunkban kapható márkás iskolatáska modellek minden gyermeknek megfelelőek.

Emlékszik még az általános iskolai éveire? Sok gyereknek túl nagy és nehéz volt az iskolatáskája, ami húzta a vállát. A futás vagy a játék hátizsákkal a háton szóba sem jöhetett. Néhány gyereknek hátproblémái voltak vagy kinőtték az iskolatáskát, mások pedig már a második osztályban megunták a hercegnős dizájnt. Így volt ez akkoriban, de szerencsére azóta sok minden megváltozott. Ma már olyan iskolatáska modelleket vásárolhatunk a gyermekeinknek, ami sokáig jól áll nekik és amit a IV. osztály végéig szeretni fognak.

A hátizsáknak minden évszakban kényelmesnek kell lennie. Ezért ügyeltünk arra, hogy a termékeink hátpárnái légáteresztőek legyenek, így a gyermekek még nyáron sem izzadnak meg. Az iskolatáska télen is jól illeszkedik, hogy még vastag kabátban se legyen túl szűk a viselése.