Syen klíma

Miért éppen a Syen klíma?

Sajnos a globális klímaváltozás eredményeként már a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogy mennyire megváltozott hazánk hőmérsékleti viszonya. A mérsékelt égövben egyáltalán nem volt megszokott az a mediterránra jellemző forróság, ami most már egyre gyakrabban beköszönt a nyári hónapokban. Nem csoda, ha sokan úgy gondolják, légkondicionálás nélkül elviselhetetlen a légkör.

A Syen klíma tökéletes megoldást nyújt a felmerülő problémára. Az a márka több tekintetben szolgálja ki az igényeket. A kényelmet biztosító „I feel funkció” révén mindig ott lesz a bealításoknak megfelelő a hőmérséklet, ahol éppen tartózkodunk. A sokszoros szűrőrendszeren keresztül nem érkeznek a lakásba káros anyagok, tehát tisztító jelleggel szintén bír a Syen klíma.

Mivel ezen szerkezetek olykor nagy teljesítménnyel rendelkeznek, az energiatakarékos üzemmód biztosítja, hogy az áramköltségek alacsonyan maradjanak. A WI-FI vezérlés révén a Syen klíma távolról is vezérelhető, tehát előre beindítva elérhető, hogy mire hazaérünk, kellemes hűvös fogadjon. Mi többre lenne ennél szükség?