Papírtáskát tőlünk!

Megbízható papírtáska

Sok érv szól amellett, hogy miért is dönts a papírtáska mellett a műanyag szatyorral szemben. A zsinórfüles papírtáska elegáns valamint tartós, ezért nem fog a szemetesbe kerülni, mint egy műanyag szatyor. Cégednek ez nagyon hasznos, hogy a reklámtáska ne csak kidobott pénz legyen! A zsinórfüles papírtáska tartóssága végett akár hosszú évekig képes hordozni a csapatod reklámüzenetét, nem ismerve határokat, hiszen bárhova el tud jutni a világon.

A http://reklamtaska.hu/hu/termekek/papirtaska oldalon megtalálod a legjobb csapatot elérhetőségét, akiktől megéri megrendelni ezt. A sodrottfüles papírtáska tartós, a szélsőséges időjárási körülményeket úgy mint eső vagy hó is jobban viseli. A nagyobb teherbírást a fülkialakításnak köszönhető.

A sodrottfül összetevői a következők: belső papírmag valamint a köré csavart. Ez igény szerint színezhető külső papírréteggel is ellátható. A fül anyagát gép sodorja valamint a táskatest belsejébe történő ragasztás is automatizálva történik. A sodrottfüles papírtáskákkal kapcsolatban még annyit érdemes tudni, hogy nálunk a táskatest alapanyaga erősebb az azonos méretű szalagfüles papírtáskákénál, mert a nagyobb igénybevételt kibíró fülhöz azonosan nagy teherbírású táskatestet lehet és érdemes társítani.

A sodrott valamint szalagfüles papírtáskáktól eltérő technológiával és nyomtatási eljárással jönnek létre a zsinórfüles papírtáskáink. Ennek az előállítási folyamatának egyes részei nem gépesítettek, emiatt összehasonlítva a papírfüles papírtáskák áraival, ez a termék a magasabb áru, ugyanakkor az exkluzív kategóriába tartozik.

Amennyiben tőlünk rendeled ezt meg a fül színe kiválasztható a táska alapszínének megfelelően vagy akár a nyomat egy domináns színéhez igazítva. Elérhető árakat találsz nálunk és a gyártás megkezdése előtt látványtervet küldünk neked, csak a te jóváhagyásod után fogunk bele a munkába!