Hordozható hűtőtáska 6-40 literes méretben

Világos kék Ardes hűtőtáska

Régen csak a jégakkuval, vagy a lefagyasztott tejjel működő hagyományos modellekkel volt szerencsénk találkozni a Balatonnál valamint a strandokon. Sokat fejlődött a világ azóta, és ennek hála ma már igen nagy a választék a divatos tízórai tárolótól az egész család hétvégi táplálékát lehűtő ládáig. Amennyiben szeretnél te magad is beszerezni egy minőségi hordozható darabot a http://ardesshop.hu/Hutotaska oldalra kell ellátogass.

Itt gazdag választékot találsz a híres gyártótól Ardes-től. Az a kérdés foglalkoztat, hogy milyen a jó hűtőtáska? Arra válaszolni, hogy milyen a jó hűtőtáska, ugyanolyan nehéz, mint hogy milyen a jó személygépkocsi. Arra a kérdésre kell felelnünk, hogy mire szeretnénk használni: egyedül a városban furikázni, vagy a családdal nyaralni.

De a hűtőtáskánál maradva: az ételt a munkahelyre vinni, vagy a heti élelmet biztonságosan Németországba szállítani. Alapvetően 2 típust különböztethetünk meg: a passzívat valamint az aktívat. A passzív nem más, mint egy szigetelt tér, melyben az élelmiszer hűvös marad a szállítás idejére. A hűtéshez nagy segítséget nyújt jégakku, illetve akármilyen fagyasztott étel, de az alacsony hőmérsékletű étel önmagában is hideg marad egy darabig a szigetelésnek hála.

Az aktív hűtőtáska saját hűtéssel bír, ami általában a fali konnektorból, illetve az autó elektromos rendszeréből nyeri az energiát. Leginkább olyan, mint egy mini hűtőgép, aminek előnye kell legyen az, hogy minél könnyebben hordozható. A hűtési módon kívül is vannak még egyéb szempontok is, melyeket feltétlen tartsuk szem előtt hűtőtáska vásárlása esetén: mérete, formája valamint szigetelése.

A szigetelésnek nyilván minél jobbnak kell lennie, lehetőleg úgy, hogy nem megy a használhatóság kárára, azaz nem növeli meg túlságosan a méretet. Az Ardes hűtőtáskáit és egyéb termékeit nem csak az élvonalbeli formatervezés, hanem a folyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi, ezért termékeire 2 év garanciát ad. Kattints online áruházunkra és vásárolj tőlünk!