kerti lámpák

Nem mindegy hová kerülnek a kerti lámpák

kerti lámpák
Kerti lámpák

A kertesházak egyik kedvence az udvar szokott lenni, ami megadja a lehetőséget a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ha azt akarjuk, hogy az esti órákban is lássuk egymást, akkor a kerti lámpák lesznek a segítségünkre, azonban nem mindegy, hogy milyet szerelünk be. A kertnek több különálló része van, így mindegyikhez érdemes alkalmazkodni.

Az egyik ilyen lehet a terasz, amit mindig kifelejtünk az udvarból, pedig szerves részét képezi. Ide nem igazán passzolnak a lógó lámpák, ahogy azok sem, amiket a földbe lehet beszúrni, például a kerti utak mellé. A terasznál arra kell figyelni, hogy a ház melyik részére tennénk a lámpát, így választhatunk a mennyezeti és a fali kialakítás között.

A terasz után a garázsra és a kert füves részére is terveznünk kell valamit, ellenkező esetben csak a házból áradó fényt fogjuk tudni kihasználni. A kerti lámpák olyan dizájnban is kaphatóak, amit egyszerűen leszúrhatunk a földbe és végig bevilágítják majd a távolabbi pontokat is. Ha pedig a kert másik végébe mennénk, akkor marad a zseblámpa.