nyaklánc

A nyaklánc népszerűsége töretlen

nyaklánc
Elegáns nyaklánc

Biztosan senkinek nem kell bemutatni ezt a hatalmas népszerűségnek örvendő kiegészítőt. A nyaklánc szinte minden nő ékszerdobozában megtalálható. Rengeteg változatban beszerezhető, így mindenki kedvére válogathat. Nem ritka, hogy egy hölgynek több variáció lapul a fiókjában. Az arany és az ezüst típusok, vagyis a nemesfémből készült darabok nagyon elegánsak, népszerűek.

Egy jól megválasztott ékszer kiemeli a hölgyek dekoltázsát. Ha az aranytól és az ezüsttől valamivel olcsóbb árkategóriában gondolkodik, akkor érdemes a nemesacél nyaklánc valamelyikét választani! Ennek az anyagnak az alapszíne szürkés, ezüstös fényű. Bevonható különböző színes rétegekkel, de akár arannyal is.

Ugyanúgy, mint az arany vagy az ezüst változatoknál, a nemesacél ékszer felületébe is lehet gravírozni. A korszerű technológiának köszönhetően, alig különböztethető meg a fehéraranytól vagy az ezüsttől. Előnyei közé tartozik, hogy teljes mértékben antiallergén, ezért a fémérzékeny emberek is viselhetik. Ez a nyaklánc nagyszerű választás lehet ajándék céljából.