akkus szegélynyíró

Jól jön az akkus szegélynyíró a kert karbantartásakor

A családi házak közüli kertek karbantartásának esetén, leginkább a fűnyíró beszerzését tartjuk szem előtt, de számos más, a munkavégzés más fázisait megkönnyítő kéziszerszám és berendezés is az Ön rendelkezésére áll a szerszamoazis.hu webáruházban. Az akkus szegélynyíró az egyik ilyen hasznos gépezet, amit bárhol és bármikor elővehet, ha szüksége van rá. Az akkumulátort tartsa megfelelő töltöttségi szinten és ilyen módon nem lesz gondja.

Az sem árt, ha tart otthon tartalék akkut is, mert így lemerülés esetén is tudja folytatni a munkát, nem kell megvárnia, amíg feltöltődik az elem. Az akkus szegélynyíró súlya csekély, a kialakítása pedig ergonomikus, ennek köszönhetően nem fog elfáradni munkavégzés közben sem a karja, sem pedig a háta.

Kiválóan alkalmazhatja a készüléket a fal mentén, a bokrok alatt vagy a fák tövében kinőtt fű lenyírására, anélkül, hogy le kellene hajolnia. Az akkus szegélynyíró teljesítménye nem túl magas, nem rendelkezik vágótárcsával, ezért fás szárú növények esetében olyan gépeket vessen be, amelyek elbánnak ezzel a kihívással is!