fürdőszobai burkolatok

Fürdőszobai burkolatok széles választékban

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a termékek terén a választék óriási. A fürdőszobai burkolatok egyik legismertebb és legnépszerűbb típusa természetesen a csempe. Régóta alkalmazzák ezt a megoldást a tisztálkodó helyiség kialakításakor. Ez nem véletlen, hiszen praktikus, vízálló és a felhelyezése sem túl bonyolult feladat.

Rengeteg színben, méretben és mintázatban vásárolható meg. Nem mindenki kedveli a legegyszerűbb megoldásokat. A helyiség falai fedhetőek például kőburkolattal is. Ezt a variációt előre elkészített panelek formájában lehet a falra illeszteni. A fürdőszobai burkolatok ezen fajtájának a látványa igazán természetközeli érzést nyújt.

A vízálló tapéta is remek alternatíva lehet. Gyönyörű mintákkal esztétikusabbá teheti a helyiséget. Ha nem ragaszkodik a mintákhoz és a borítóanyagokhoz, akkor választhat vízhatlan festéket. Ennek előnye, hogy natúr, így a különleges bútorok és a különböző kiegészítők fókuszba kerülnek. A fürdőszobai burkolatok közé sorolható továbbá a műgyanta, a fa- és a fémlapok.