gyümölcstorta forma

Tapadásmentes bevonattal ellátott gyümölcstorta forma

Egy házi készítésű torta teszi igazán élvezetessé a családi vasárnapot, a vendégek érkezését és a barátok látogatását. Szóval találja meg kedvenc receptjét, vásároljon friss termékeket és lásson munkához! Ahhoz, hogy a finom édességek olyan jól nézzenek ki, mint amilyenek, szükséges még az ideális gyümölcstorta forma.

Webshopunk kínálatában bárki megtalálhatja a legjobb társat a kulináris kalandjaihoz. Sokunknak otthon ezüst tortaformái vannak. Ezek ideálisak piskóták és sajttorták készítéséhez, mivel gyorsan felmelegednek és egyenletesen osztják el a hőt. Hogy a sütemény ne ragadjon le, béleljük ki a tepsit sütőpapírral vagy kenjük ki bőségesen zsírral, majd szórjuk meg zsemlemorzsával.

Ha új gyümölcstorta forma beszerzése mellett döntünk, válasszunk egy tömör falú modellt, mert a túl vékony falak gyorsan deformálódnak. A tapadásmentes bevonattal ellátott gyümölcstorta forma a hagyományos típusok kissé továbbfejlesztett változatai. Ezeket nem kell vajjal kenni, ezért a bennük sütött sütemények kevesebb kalóriát tartalmaznak.