Gyerekbarát szálloda a családok kedvence

Gyerekbarát szálloda
Gyerekbarát szálloda

Ha egy kisgyermekes család útnak indul, akkor nagyon körültekintőnek kell lennie a szállás kiválasztásánál. A helyek egy része sajnos egyáltalán nincs felkészülve a kicsik fogadására, ami számos kellemetlenséget szülhet. Ma már Magyarországon is található olyan gyerekbarát szálloda, ahol jól érezhetik magukat a családok.

Például, a budapesti Szőnyi Hotel remek választást jelent több szempontból is. Itt választhatóak olyan családi csomagajánlatok, amelyek anyagilag nagyon kedvezőek a vendégeknek. A szobákba kérhető gyerek- vagy babaágy is. Az étteremben van etetőszék, ezért egyetlen szülőnek sem kell az ölében etetnie a csemetéjét. A kicsik körében hatalmas népszerűségnek örvend a játszótér, ahol kedvükre kitombolhatják magukat.

A gyerekbarát szálloda kapcsolatban áll egy babysitter szolgálattal, ezért velük nyugodtan kapcsolatba lehet lépni, ha a szülők valamilyen ok folytán nem érnek rá vigyázni a csemetéjükre. A felügyeleti igényt érdemes legalább 24 órán belül bejelenteni, de sürgős esetben is közel van a segítség. A babysitternek már rengeteg tapasztalata van a gyerekek felvigyázásában, ezért egészen nyugodtan rá lehet hagyni a kicsiket. A szolgáltatás ára attól függ, hogy hány órán át kellett vigyázni a lurkókra. Ezzel persze még nem ért véget a gyerekbarát szálloda előnyeinek felsorolása.

Mivel van itt konditerem is, ezért a szülők bármikor lemehetnek sportolni. Légúti betegségek esetében nagyon jót tesz a sószoba használata. A csokicsöves szolárium kipróbálása is lehetséges a hotelben. Ha valaki el szeretne látogatni a wellness részlegre, akkor előre jelezze az igényét a gyerekbarát szállodának!