D3K2 vitamin különleges kiszerelésben

D3K2 vitamin
D3K2 vitamin

A zöldségek, gyümölcsök és az egyéb vitaminforrások rendszeres fogyasztása mellett, gyakran fordulunk vitaminpótló készítményekhez. Ez a termék optimális mennyiségben tartalmazza a D3K2 vitamin javasolt napi adagját. A Wise Tree Naturals kutatócsoportja gondos odafigyeléssel készítette el ezt a komplex készítményt, hogy az minél hatékonyabb legyen.

A megfelelő hasznosulás érdekében, a D3K2 vitamin hatóereje A- vitaminnal és magnéziummal egészül ki. Ezek a vitaminok együttesen sokkal pozitívabb hatást érhetnek el, mint külön-külön. Toxikus hatásai miatt, a D-vitamin önmagában ártalmas is lehet a szervezetre.

Így lesz a K2 és A-vitamin az étrend kiegészítő nélkülözhetetlen része. A K2 vitamin elsődleges feladata a fehérjék aktiválása, hogy a kalcium ténylegesen eljuthasson a csontokba. Továbbá, a D-vitamin hasznosulásának feltétele még az A-vitamin és a magnézium, így az étrend kiegészítőből ezek az összetevők sem maradhatnak ki.

Mivel a kutatások szerint a magnézium nagyobb mértékben hasznosul a bőrön keresztül, így az krém formájában tökéletes kiegészítője lehet a kapszulának. Mindezek ismeretében, a D3K2 vitamin komplex készítmény csak és kizárólag a magnézium krémmel vásárolható meg. A termékekhez rendkívül kedvező áron juthat hozzá a webáruház jóvoltából.

A vitaminhiány mellett egyéb problémák is megakadályozhatják a szervezet megfelelő működését. A pajzsmirigy támogatására kifejlesztett szelén kapszula, az ásványi anyag tartalmának köszönhetően, rendkívül jótékony hatású lehet. Megoldást jelenthet a pajzsmirigy alulműködése és az azt érő gyulladások esetében is.

Az étrend kiegészítő rendszeres használatával megszűnhetnek az olyan kellemetlen tünetek, mint a lassuló gondolkodás, a hajhullás, az immunrendszeri gyengeség és a termékenységi problémák is. A szelén kapszula különlegessége, hogy nem tartalmaz jódot, mivel a kutatások folyamán felismerték, hogy az bizonyos esetekben nem segíti a pajzsmirigy megfelelő működését.

A készítmény hatékonyságát adaptogén növények fokozzák. Fő összetevőit képezik a szibériai ginzeng, az ashwaganda, az indiai balzsamfa és a brokkoli mag növényi kivonatok. Együttes hatóerejük kiemelkedő szerepet tölthet be a sejtvédelemben és a méregtelenítési folyamatokban.

Mindezek mellett, elősegítheti a kognitív és immunfunkciók normális működését, növelheti a mentális és fizikai erőnlétet és javíthatja a stresszel szembeni tűrőképességet is. A szelén kapszula csak a webáruházon keresztül szerezhető be, a rendelési összegtől függően, díjmentes kiszállítással és ajándékokkal.