városi kerékpár

Városi kerékpár a szórakoztató közlekedés

Legyen szó kisebb vagy nagyobb városokról, mindre igaz, hogy nem egyszerű a közlekedés megszervezése. Autóval nem minden esetben biztosított a parkolás lehetősége, tömegközlekedés használata pedig sokszor hosszadalmas és nehézkes. A városi kerékpár minden szempontnak megfelel és tökéletes az elvárásoknak.

Biztonság tekintetében, már a legtöbb nagyvárosi kerékpárút megállja a helyét. Rendkívül könnyen és kényelmesen lehet eljutni vele egyik pontból a másikba, akár a belváros szívében is. Az átlépési magasságát, a megszokottól eltérően, alacsonyra tervezték a városi kerékpár modelleknél. Ennek köszönhetően egyszerűen lehet fel- és leszállni, így a mindennapos használatot segíti elő.

A remek váznak és a rajta található felfogatásoknak hála, szinte bármilyen kiegészítőt fel lehet szerelni rá. Rendkívül sokoldalúan felhasználható a városi kerékpár. Családi úthoz felszerelhető rá gyerekülés, bevásárláshoz pedig egy kisebb kosár lehet a segítségére. Rövidebb városi utazásokhoz tökéletes választás.