drops fonal

Természetes anyagból készült DROPS fonal

drops fonal
DROPS fonal

A kötés hagyománya rendkívül régre nyúlik vissza, azonban még manapság is egy rendkívül elterjedt hobbinak mondható. Az időtállósága pedig főként annak köszönhető, hogy remekül képes kikapcsolni, levezetni a stresszt, emellett pedig a kézügyességet és a kreativitást is fejleszti. A tökéletes munka elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy olyan megfelelő anyagok közül válogassunk, mint például a DROPS fonal.

A márka rendkívüli előnyeként említhetjük meg, hogy a gyártók természetes anyagokkal dolgoznak. Ezáltal pedig a legtöbb termékük elnyeri az Öko-Tex bizonyítványt is, így babaruhákat is maradéktalanul készíthetünk belőlük. Emellett pedig rengeteget tesztelik a termékeket, olyan lényegi szempontokra koncentrálva, mint a moshatóság, valamint a színállóság. A DROPS fonalak között olyan anyagokat találhatunk meg, mint a gyapjú, az alpakka, a selyem, a pamut, sőt, még a moher is. Természetesen a színekből sincs hiány. Olyan különleges árnyalatokra bukkanhatunk rá a DROPS fonalak között, mint az északi tenger, a rozsda, a fáradt rózsaszín, a farmer, vagy éppen a reggeli pára.

A különlegességre vágyók is megtalálhatják a maguk példányát a DROPS fonalakból, ugyanis már a kézzel festett vagy a többszínű darabokkal is képviselik magukat a gyártók. A tökéletes ragyogásért a glitter fonalat választhatjuk, aminek csillogó szálai bizonyára mindenkit levesznek a lábáról. Amennyiben Önnek is felkeltették az érdeklődését a különféle DROPS fonalak, ne habozzon, hanem keresse fel a nordfonal.hu webshopot!