monopoly

Monopoly az egész családnak

monopoly
Monopoly

Már az idősebb korosztály tagjai is játszhattak egy igen izgalmas társasjátékkal, ami kiválóan fejlesztette a pénzügyi intelligenciát. Ez nem más volt, mint a Monopoly, ami kitűnő időtöltést biztosít ma is a gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Meggazdagodott befektetők gyakran hivatkoznak arra, hogy gyerekkorukban sokat játszottak a társasjátékkal, ennek köszönhetik sikereiket. Családdal, ismerősökkel, barátokkal nagyon jól lehet szórakozni a Monopoly segítségével, hiszen minőségi időtöltést kínál.

Érdekes versengés veheti kezdetét, amikor előkerül a társasjáték, biztosan a társaság egyetlen tagja sem fog unatkozni. A jatekotthon.hu webáruház termékpalettáján sokféle Monopoly fedezhető fel, általában az angol eredetivel megegyező tartalommal és minőségben érhetőek el. Például a Hasbro Monopoly Budapest segítségével nagyszerű kirándulást tehetünk a fővárosban, ezen a túrán azonban nemcsak megnézni lehet a különféle látnivalókat, hanem megszerezni is. Lehet alkudozni, vásárolni, építkezni, aztán pedig figyelemmel követni, hogyan térülnek meg a befektetések. Ha a játékosok jó döntést hoznak, akkor kiváló budapesti helyszíneket birtokolhatnak. Igényes kivitelezésű, szórakoztató társasjáték ez a Monopoly, amivel már 8 éves kortól játszhatnak a gyermekek is.

A csomagban a táblán kívül fémből készült, egyedi figurák, a mezők beépítéséhez használható épületek, tulajdoni lapok, szerencsekártyák, játékpénzek, dobókockák és szabálykönyv található. Ha kitűnő szórakozást akar biztosítani a családi délutánokon, akkor válasszon Monopoly társasjátékot a webshopból és meglátja, hogy egyre gyakrabban gyűlik össze a família!