Tekla gyöngy méretek és színek

Tekla gyöngy
Tekla gyöngy

A szép ékszerek nemcsak a nemesfémeket jelentik vagy a kristályos elemekkel díszített modelleket. Egy szép Tekla gyöngy is roppant előkelő kiegészítőként viselkedik, ha a megfelelő ruhával és frizurával kombinálják. A webáruházban is megvásárolhatóak ezek a szépséges és egyedi gyöngyök, több változatban is. A Tekla gyöngy kétféle kialakításban rendelhető meg, üveg és műanyag alapanyaggal. Mindkét esetben megegyezik a gyöngyök felületi kezelése.

Egy olyan speciális technológiáról van szó, ami által a klasszikus igazgyöngy imitáció érhető el, így csodaszép nyakláncot vagy karkötőt viselhet, jutányos áron. A webáruház több méretet is eladásra bocsát, 6, 8 és 10 mm-es modellekben. Aki a kisebb gyöngyöket szereti vagy egy nagyon visszafogott, de ugyanakkor stílusos kiegészítőt szeretne fűzni magának, annak a Tekla gyöngy 6 vagy 8 mm-es változata kiváló döntés lesz.

Kombinálja kedve szerint a színeket, de akár egyetlen árnyalat felhasználásával is elkészítheti a kedvenc nyakláncát, ami remekül feldobja majd a ruhát is, amivel viselni fogja. A műanyag típusok előnye, hogy nagyon könnyűek, így ugyanolyan elegánsak, mint az üveg gyöngy, csak sokkal kellemesebb a viselésük. Természetesen, az üvegváltozatokat sem nehéz megszokni.

Amennyiben szeretné próbára tenni a kreativitását és saját ízlés szerint kialakítani egy ékszert, akkor a Tekla gyöngy felhasználásával időtálló darabra tehet szert. A weboldalon viszont számos, egyéb típusú gyöngy is megrendelhető, amelyek különleges szín világgal, változatos formákkal és különféle méretekkel várják az érdeklődőket. A jó ár és a gyors kiszállítás garantált minden esetben!