Ponte20 szandál

Ponte20 szandál a deformáció ellen

Ponte20 szandál
Ponte20 szandál

A nyári időszakban minden gyerkőcnek szüksége van egy strapabíró lábbelire. A Ponte20 szandál talpa kifelé hajlik, hogy a saroktengely és a sípcsont optimális helyzetbe kerüljön, így megelőzhető a lábak X alakú deformációja és a mozgás közbeni fájdalom.

A Ponte20 szandállal elkerülhető a láb hosszanti besüllyedése, valamint a gerincproblémák, a keresztszalagok megfeszülése és más rendellenességek is. A technikai fejlesztéseknek köszönhetően alig látható a különbség ezen modellek és a „normál” cipők között, mert 5 mm-es szupinációt tartalmaz a talp belseje.

A meleg évszakban minőségi lábbeli kell az egész családnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A felnőttek esetében a dolgok viszonylag egyszerűek, viszont a kicsik holmiját óvatosabban kell kezelni. Legyen körültekintő a választáskor, hiszen a Ponte20 szandál tökéletesen kell illeszkedjen a lábhoz. Ha túl nagy, akkor előre csúszik benne, ha túl kicsi, akkor pedig kényelmetlenné válik. A gyermek lába meglehetősen gyorsan nő, ezért érdemes a méretre mindig odafigyelni.