olasz gyógypapucsok

Olasz gyógypapucsok az egészség megőrzéséért

A lábunk egyértelműen az a végtagunk, amit rendszeresen használunk a mindennapokban. Természetese ez a megállapítás igaz a kezeinkre is, de a kihasználás tekintetében egyértelműen a lábak vezetnek. Ebből adódóan magas terhelés esik rájuk, amit érdemes valamilyen módon, például az olasz gyógypapucsok bevetésével mérsékelni. Miért fontos ez? Az egészség megőrzésének egyik fő titka, hogy figyelünk a mutatkozó jelekre, valamint igyekszünk a megelőzésben gondolkodni. Az olasz gyógypapucsok hordása révén pontosan erre kínálkozik lehetőség.

Ezen orvostechnikai eszközöknek minősülő lábbelik az Egészségpénztárnál elszámolhatóak. Akár egész napos viseletre is alkalmasak. Természetesen érthető, ha a külső felépítés tekintetében vannak elvárások, hiszen egy modern és stílusorientált világban élünk. Szerencsére ez nem fog akadályt jelenteni és még csak lopva sem kell viselni az olasz gyógypapucsok egyikét sem, hiszen a tervezés során ezen feltételek kiemelt szempontot kaptak, így a megítélésük egyértelműen jó, a külső jegyeket illetően.

Mikor kell a gyógypapucs?

Amint már említve volt, érdemes mindig a megelőzésre összpontosítani, hiszen a problémákat a megjelenésük után már nehezebb kezelni. A gyógypapucs hordása mindenkinek ajánlott, aki hajlamos vagy annak érzi magát az esetleges ízületi bántalmakra. A kor előrehaladása erre mindenkit fogékonnyá tesz. A végzett munka típusa szintén meghatározó. Aki sokat ül vagy több órán keresztül kell álljon, könnyedén megtapasztalhatja ennek káros hatásait.

A Leon Comfort Step 2022 női gyógypapucs a maximális komfort érdekében került megalkotásra. A láb izmainak az alátámasztásáról az anatómiailag kialakított talpágy és zselés talpbetét gondoskodik, továbbá anti shock sarokkal van ellátva, a felesleges rezgések elnyelése érdekében. A gyógypapucs csúszásmentes talpat kapott, így lecsökkentve az esetleges esések esélyét. A sarokmagassága 5 cm, valamint valódi bőrből készül, ami tovább fokozza a kényelmét. Remek befektetés, amit nem érdemes elszalasztani.