genotherm 

Genotherm, a profi védelmezője az iratoknak

genotherm 
Genotherm

Ezt a terméket sokáig csak „bugyi” néven emlegették, de semmi köze nincs ahhoz az alsóneműhöz. A genotherm egy műanyag tasak, ami iratok tárolására, rendszerezésére szolgál. Kapható belőle lefűzhető, ami az oldalán végig lyukas egy sávban, ezáltal mappákba rendszerezhetjük a dokumentumokat.

Többféle színben is elérhető és van különböző felületű is, mint például a sima vagy az érdes. A színek alapján sorrendbe tehetőek a jegyzetek, amolyan kódolásként. A genotherm általában polipropilénből készül, ami egyfajta műanyag, tehát ellenálló, megvédi a benne lévő iratokat, vízálló és nem is szakad el könnyen.

Különböző papírokat, iratokat tudunk elválasztani vele ugyanabban a mappában, vagyis nagyon jó segítség a rendszerezéshez is. Mindegy, hogy a fontos iratokat, a recepteket, a gyermekeink alkotásait rendezgetjük bele, mert nagy segítségünkre lesz nemcsak az irodában, hanem otthon is. Digitális világ ide vagy oda, vannak olyan okmányok és számunkra értékes papírok, amelyek a genotherm védelmére szorulnak.