LOGICO Primo

LOGICO Primo a játszva tanuláshoz

A gyermekek gondolkodásának fejlesztése mindenképpen játékosan kell történjen. Szerencsére remek fejlesztők kaphatóak Magyarországon is. Az egyik legnépszerűbb kétségtelenül a LOGICO Primo, ami mind a gyermekek, mind pedig a szülők és pedagógusok szemszögéből tökéletes típus. A lényege, hogy egy keret és különböző feladatlapok segítségével támogatja a csemeték készségeit, miközben észre sem veszik, hogy rengeteg hasznos dolgot tanulnak.

A LOGICO Primo használata már 3 éves korban elkezdhető. Az első lépés, hogy megvesszük a keretet, amibe belehelyezzük majd a különböző témájú feladatcsomagokat. Ezen feladatcsomagok között olyan tematikájúak vannak, amelyek az adott korcsoportú csöppségeket foglalkoztatják.

A LOGICO Primo alapvetően egy puzzle és kirakós játék, ami fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt, a logikus gondolkodást. A kerete nagyon stabil, a feladatlapok pedig újra és újra felhasználhatóak, mivel nem kell rájuk írni. Minden óvodás és iskolás gyermeknek remek játék és könnyű tanulás egyben.