sminktetovalasstudio

Látogasson el az oldalra, mert itt tudja meg a részleteket

Sokan azt hiszik, hogy a sminktetoválás csak a szemöldökre, szemhéjra, vagy épp a szájra vonatkozik. Pedig ezzel a technikával a Vitiligo és pigmenthiány tünetei is kezelhetőek. Látogasson el a www.sminktetovalasstudio.com weboldalra, hiszen itt tudja meg a részleteket ezekről a szolgáltatásokról.

Sajnos sokan megtapasztalták, hogy nem csupán a műtétek okozhatnak a bőrön színeltérést, hanem a különféle betegségek is, amelyek a bőrt érintik. Az egyik legismertebb a pigment hiány, amit sokan csak Vitiligo néven ismernek. Ebben az esetben a világosabb bőrfelületet sötétebb, hiperpigmentált kontúr veszi körül. Ennek a kórnak a kezelése még a tapasztalt szakértőket is próbára teszi, hiszen egy komplex betegségről van szó. Azonban, ha ez nem is gyógyítható, a tünetek igenis kezelhetőek.

A Vitiligo tetoválás egy olyan eljárás, aminek köszönhetően a pigmenttált bőrfelület 3-5 évig tartósan tünetmentes állapotba kerülhet. Nyilvánvalóan ez nagymértékben függ a pácienstől. A siker érdekében a tetoválást többször, de legalább kétszer kell egymást követően elvégezni.