szemránckrém

Kisimítja a ráncokat a szemránckrém

A szem körüli területet már egészen fiatalon óvni kell, mert ez árulja el a korunkat és az életvitelünket. Mi tudjuk, hogyan lehet becsapni a genetikát és az időt, ezt a titkot pedig Önnel is megosztjuk. Ismerje meg az egyik leghatékonyabb kozmetikumot, ami a szem körüli vékony bőr ápolását hivatott ellátni. A multifunkcionális szemránckrém könnyű textúrája ideális a zsíros és gyullad bőrre is. A termék kiváló hidratálást biztosít, felesleges ragyogás nélkül, csillapítja a bőrpírt, kiegyenlíti az arcszínt és kisimítja a ráncokat.

Jó hír, hogy nemcsak éjszakára, hanem nappalra is használható. A szemránckrém nem hámlik le, ha alapozóval vagy más sminkkel érintkezik. Egyszerűen csak végzi azt, amit elvárunk tőle: kisimítja a finom mimikai ráncokat és csökkenti a mélyebbeket, megőrzi a bőr feszességét és rugalmasságát, lassítja az öregedési folyamatokat. Hiba lenne azt hinni, hogy az előnyei listája itt véget is ért. A lifting hatásnak köszönhetően, a szemránckrém használatának eredménye már néhány alkalmazás után észrevehető.

A fiatalság elixírje a retinol

Az A -vitamint a természet csodájának tartják. Ez az egyik leghatékonyabb szer a ráncok és a bőröregedés jelei elleni küzdelemben. A retinol eredetileg a gyulladt bőr kezelésére használatos termék volt, de a pozitív eredményeknek és a bőr öregedési folyamata lassításának köszönhetően, az öregedésgátló kozmetikumok egyik legnépszerűbb összetevőjévé vált. Ez egy erős antioxidáns és mivel képes hámlasztani a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti a kollagén rostok termelését. A retinol lehet növényi és állati eredetű, de szintetikusan is előállítható.

Mind a kozmetikai, mind a gyógyszeriparban használják. Gyakran nevezik a fiatalság elixírjének. Hámlasztó hatásának köszönhetően gyorsan kisimítja a bőr szerkezetét, ami ezután fiatalosnak és egészségesnek tűnik. Az A -vitamin minden bőrtípusra alkalmas, de mivel a hatása nagyon intenzív, ezért a retinol tartalmú kozmetikumokat ajánlott fokozatosan használni. Az eredmény pedig nem sokáig várat magára. Tapasztalja meg Ön is a varázslatos erejét a saját bőrén!