redőny ár

Biztonsági fokozatnak megfelelő a redőny ár

Noha a közbiztonság hazánkban viszonylag megfelelő, mégis sokan döntenek a redőnyvásárlás mellett, hogy az otthonukat védjék. A teljesen biztonságos redőnyök a motorosredony.com oldalon megtekinthetőek. A biztonsági fokozat egyik szempontja a feltolásgátló, valamint az, hogy valamilyen robusztusabb anyagból, tehát alumíniumból vagy fából készüljön. Ezen feltételeknek felel meg a redőny ár.

Aki megteheti, az mindenképpen ezek valamelyikébe fektessen be! Noha a műanyagból készültek is több mint 10 évig bírják a strapát. Az alumínium árnyékolók az időtállóságuk mellett hang- és hőszigetelő tulajdonságaikkal is hódítanak. Ezen sajátosságokat is tükrözi a redőny ár, hiszen ez a fém mindenképp drágább a műanyagnál.

Az alumíniumlécekbe hőszigetelő anyag kerül, ami akár 20% energiamegtakarítást is jelent. A nyári kánikulák miatt, már nemcsak a tél számít energiaigényes időszaknak, hanem a nyár is, hiszen egyre többen kényszerülnek a lakásuk hűtésére. Előnyük még az is, hogy nem vetemednek és nem igényelnek karbantartást.