Kézben és vállon hordozható utazó táskák

Utazó táska

A hölgyeknek különböző helyzetekben lehet szükségük kofferre. Ez lehet egy rövidebb távú látogatás a szülőkhöz vagy munkamegbeszélés is. Ilyenkor felesleges bőröndöt cipelniük magukkal, hiszen egy utazó táska is megfelel a célnak. De egy hosszabb utazás vagy nyaralás esetén is sokszor bizonyul hasznosabbnak, mint a bőrönd.

Ugyanis a bőröndöket be kell pakolni a csomagtartóba, míg az elsődleges szükségletű dolgokat az utazótáskába helyezhetjük. A repülőgépen ezek a tárgyak a kézipoggyászba kerülnek, a vonaton pedig minden kéznél lesz, amire csak szükség lehet.

A nőknek nemcsak az utazó táska kényelme és minősége, hanem a divatos formatervezés, az esztétikus megjelenés és a gyönyörű színek is fontosak. Ezért a kofferek különféle stílusban és méretben kaphatóak, a funkcionális terheléstől függően.

Az átalakítható modellek méretét és a formáját cipzárakkal, csatokkal változtathatjuk meg. Vannak olyan utazó táskák, amelyekhez speciális rögzítő elemek segítségével kiegészítő tárolókat csatolhatunk, így szabadon hagyva a kezünket.

Ez meglehetősen kényelmes, ha gyakran kell közlekedési eszközt váltani. Az anyag, amiből az utazó táska készülhet, elsősorban tartós és vízálló kell legyen. Ehhez a poliészter, a nejlon vagy a kiváló minőségű műbőr felel meg a legjobban.

A kofferek alakja lehet téglalap, négyzet vagy háromszög, de a lényeg az, hogy a tulajdonosnak legyen kényelmes. Fontos, hogy a hölgyek a maximálisan szükséges dolgaikat könnyen betehessék az utazó táskájukba és azokat ugyanolyan egyszerűen ki is vehessék onnan.

A legtöbb modellnek két fogantyúja van a kézben való tartáshoz, valamint egy extra hosszú hevedere a vállon való hordozáshoz. Vannak olyan termékek is, amelyeket a hátunkon is viselhetünk. A kofferek különböző árnyalatokban kaphatóak, a sötét és egyszínű opciókon át a világos, színes és vidám tónusokig.

A bagbox.hu webáruházban megvásárolható utazó táska különböző térfogatú lehet, ami az egyes modellek paramétereitől függően változhatnak. A nálunk kapható stílusos és divatos termékek mindegyikét hosszú élettartamra tervezték.