vodka

5 kiemelkedő, minőségi vodka

Az oroszok szinte a világ minden pontján híresek a hihetetlen temperamentumukról, hideg, havas tájaikról, valamint kiemelkedő italokról. A vodka talán az egyik legnépszerűbb mind közül, aminek elég széles választékával találkozhatunk.

Az italok között az alsókategóriástól kezdve egészen a felsőkategóriás példányokig, fellelhetünk mindent. Amennyiben igazán magas minőségű alkoholt szeretnénk fogyasztani, a Russian Carskaja Imperial Collection Faberge Egg a nekünk való. A tojáshoz hasonló díszcsomagolásban, igazi luxus vodkát kóstolhatunk.

Emellett a Royal Dragon tiszta vodka is igazán kiemelkedő. Könnyed, friss aromájával és élénk zamatos ízével utolérhetetlen a versenytársak között. Továbbá, az ötszörös desztillációval készülő Grey Goose sem lehet rossz választás.

A téli gabonából előállított ital hihetetlenül krémes, kissé mandulás hatással rendelkezik. Ezeket az italokat főként magukba fogyasztva ajánljuk, hogy minden apró íze és annak lecsengése jól érezhetővé váljon. A tökéletes hűtés érdekében, egy kis jeget is tehetünk a vodkába.