Jagermeister ár

Kedvező a Jagermeister ár a Prémium Italnagykereskedésnél

Jagermeister ár
Jagermeister ár

A gyomorkeserű hallatán sokan egyből arra a különleges nedűre gondolnak, ami a sajátos ízvilágával épp úgy el tudja nyerni a fiatalok tetszését, mint az idősebbekét. Természetesen a Jägermeisterről van szó. A népszerűségének oka, hogy egyedi ízzel rendelkezik és a Jagermeister ár sem mondható magasnak, tudva azt, hogy mennyire egyedülálló alkoholos italról van szó.

A gyomorkeserűt egy alsó-németországi kisvárosban gyártják. A különlegessége egyértelműen az, hogy több mint 50 fajta  gyógynövényből állítják elő, egyedi eljárásokkal. Nyilvánvalóan mondani sem kell, hogy a recept szigorúan titkos. A likőrt 1934-ben kisérletezték ki, ma pedig már rengeteg országba exportálják.

Magyarországon is kapható ez. a Jagermeister ár pedig megtekinthető a premiumitalnagyker.hu oldalán. Sokan pedig, ha már itt vannak, nem haboznak, rögtön több üveggel is rendelnek belőle. A webboltban nem mellesleg a Jägermeister számtalan formában és kiszerelésben kapható. Amellett, hogy alacsony a Jagermeister ár, adott a magas minőség is.