zárt égésterű kandalló

Zárt égésterű kandalló, a biztos választás otthonra

Egy építkezés vagy lakásfelújítás közepette, rengeteg dolgot kell kialakítani és megtervezni. A zárt égésterű kandalló alkalmas több szempontból is a lakásba. Egyrészt kiválóan felfűti a rendelkezésre álló teret, vagyis a kellemes meleg hőmérséklet biztosan garantálva lesz.

Ezen felül, valódi látványelemként is funkcionálhat. A nappali, dolgozószoba vagy hálószoba egyik ékévé válhat rövid időn belül. A zárt égésterű kandalló padló- vagy radiátoros fűtéssel is használható, csak meg kell előre terveztetni. Kialakításának köszönhetően, hosszú éveken át megállja a helyét, ez pedig ki is fizetődik hamarosan. A zárt égésterű kandalló viszonylatában is igaz, hogy nem csekély beruházást jelent, de a fűtés hatásfoka szempontjából mégis az egyik legkiemelkedőbb mind közül.

Gyorsan fűt, valamint a design sem utolsó. Ebből kiindulva, máris könnyebben ki lehet választani a majdani befutó darabot. A méretekre sem árt figyelni a vízteres példányok esetében. Erő, hatékonyság és páratlan TÜV minősítés jellemzi az összes elérhető modellt.