piros pénztárca

Igényes piros pénztárca RFID védelemmel

Bár a modern világban minden gond nélkül fizethetünk a telefonunk segítségével is, a női pénztárcáról bátran kijelenthetjük, soha nem fog kimenni a divatból, hiszen több, mint egyszerű használati tárgy.

A piros pénztárca ráadásul a nőies szépség üzenetét is magában hordozza, így modern gondolkodású hölgyként egészen biztosan nem bánjuk meg, ha a színes felhozatalból ezt választjuk. A pénztárca megítélésénél a praktikusság és az esztétikai értékek egyenlő fontosságú szerepet játszanak.

Az Alessandro Paoli modellek esetében szerencsére nem kell kompromisszumot kötni. A szóban forgó márka piros pénztárcája lakkozott, így még pikánsabbá teszi a megjelenésünket. A használatában praktikus piros pénztárca egyébként RFID védelemmel is el van látva, így az adatok megóvásában is verhetetlennek bizonyul.

Az említett technika meggátolja, hogy az arra alkalmas készülékekkel leolvassák a bankkártyánkról és az igazolványokról az információkat. A kiegészítőt a Táskaweb internetes portálról tudjuk a legegyszerűbben megrendelni.