Trinát mestertapasz

Könnyedén felvihető mestertapasz

Trinát mestertapasz
Trinát mestertapasz

Amikor valaminek a festésére készülünk, mindenekelőtt a felületek egyenetlenségeit szükséges felszámoljuk. Ehhez a művelethez a Trinát mestertapasz lehet nagy segítségünkre, aminek egyik legfőbb tulajdonsága, hogy nagyon egyszerűen és könnyedén felhordható, így a kevésbé szakavatott kezek sem vallanak kudarcot.

Legyen szó fa- vagy fémfelületek kültéri vagy beltéri kezeléséről, a mestertapasz tökéletesen helyt tud állni minden helyzetben. A tapadáshoz elengedhetetlen a megfelelő előkészítés, ami általában régebbi festékrétegek lekaparását, csiszolást, valamint a különféle szennyeződések eltávolítását foglalja magába.

A festekarena.hu internetes áruház színes felhozatalából ez a termék sem hiányzik, a polcokon ott csücsül ugyanis az erős kötőanyagú, gyorsan száradó, vízálló mestertapasz. Felhordása jellemzően spatulával vagy pedig kenőkéssel végezhető. A szerszámok, valamint az olykor kellemetlen elcseppenések eltávolítására lakkbenzint vagy hígítót használhatunk. Tiszta felületek, tiszta munka!