Brit Premium minden fajtájú kutyának

Brit Premium
Brit Premium

A házi kedvencektől kapott szeretetet megpróbáljuk a törődés mellett, jutalomfalatokkal és kiegyensúlyozott, bőséges étrenddel meghálálni. A Brit Premium azon típusú kutyaeledelek közé tartozik, amelyek fokozott figyelmet szentelnek az állat igényeire, legyenek azok akár speciálisak is.

Speciális igényük az állatoknak is lehet, ezt a gazdik pedig komolyan kell vegyék. A kiskutyák étrendje nagyon gazdag kell legyen vitaminokban és ásványi anyagokban, hiszen ezekre szükségük van a harmonikus fejlődéséhez. A csontok támogatása szintén nagyon fontos, azonban a könnyű emészthetőség sem szabad elhanyagolandó szempont legyen a kutyatáp kiválasztásánál.

A Brit Premium Junior ellátja a kutyakölyköket mindazzal a jóval, amire szükségük van. Ahogy az emberek, úgy az állatok is ki vannak téve a különféle civilizációs betegségeknek. Nem is gondolnánk, hogy bizony őket is éri rengeteg környezeti ártalom és stressz. A Brit Premium olyan összetevőket tartalmaz, amelyek tele vannak fehérjékkel és hasznos zsírokkal.

Ezek a nagyobb testű kutyák étrendjét is megfelelően kielégítik, így a Brit Premium táp remek választás kisebb és nagyobb testű kedvenceknek is. Követi az egészséges állat tápanyagigényét, ezért bőséges fehérje és a mérsékelt szénhidrát mennyiség jellemzi. A kutyák ugyanúgy hajlamosak az elhízásra, mint az emberek.

Nekik olyan étrendre van szükségük, ami segít visszaállítani az optimális testsúlyukat. A Brit Premium természetesen az idősebb kutyusoknak is tartogat finom és értékes falatokat, ezek a különféle „senior” eledelek. Rendelje meg ezt a márkájú kutyaeledelt a webtap.hu online boltból kiváló áron!