Az UV lámpa műköröm készítéséhez elengedhetetlen

UV lámpa műköröm
UV lámpa műköröm

Egyesek nemcsak a kezükön, hanem a lábukon is műkörmöt viselnek, hiszen ezeket teljesen egyedire lehet készíteni és akkor igazán szép, hogyha a kezeken és a lábakon is egyforma színű, illetve mintájú. Ahhoz, hogy tökéletes lehessen az eredmény, feltétlenül szükséges egy UV lámpa műköröm készítéséhez, hiszen csak ezzel lehet teljesen megszárítani a géllakkot.

Természetesen, a választás nagyban függ attól, hogy milyen intenzitással fogja valaki használni ezt a lámpát. Amennyiben csak havi egy-két alkalomról van szó, amikor saját magának készíti el a műkörmöket, akkor elég egy kisebb teljesítményű is, de ha dolgozni szeretne, vagy napi szinten többször is használni akarja, akkor egy professzionális gépre van szükség.

A gellakk.com webáruházban számtalan termék megvásárolható, magától értetődik, hogy közöttük szerepelnek az UV lámpa műköröm készítéshez szükséges különféle modellek is. Ezek közül ajánlani tudjuk a 36 W, pink színű Crystal UV-lámpát, ami egy exkluzív külsejű, igazán szép kivitelezésű termék, ezüstmetál betéttel. Erős ventilátorral és időkapcsolóval van ellátva, valamint körbe tükrös, aminek a programozása is igazán kényelmes, hiszen a körmös felé néző gombokkal és digitális kijelzővel van ellátva.

Ezen kívül kihúzható az alsó része, tehát könnyen ki lehet cserélni benne a csövet, ráadásul a láb is belefér. Ez az UV lámpa műköröm előállításához a profi szakembereknek teljesen megfelelő, tehát érdemes ezt választania, hiszen nem fog csalódni benne. Kérdése esetén, vegye fel a kapcsolatot a kollégákkal!