A Nord klíma műszaki jellemzői

Nord klíma
Nord klíma

Egy légkondicionáló manapság nem számít luxusnak egyetlen otthonban sem. Nagyon sokan azt keresik, hogy honnan juthatnának mihamarabb hozzá egy ilyenhez. A webáruházban különösen nagy sikernek örvend a Nord klíma, ami több változatban is megrendelhető. Számos típusa most akciós áron vásárolható meg, a legtöbb esetében pedig a szállítás is ingyenes. Amennyiben szeretne többet megtudni erről a modern berendezésről, valamint biztosítani akarja a családja számára a kellemes levegőt a lakásban, mindenképp érdemes egy pillantást vetnie a kínálatra.

A Nord klíma egyik közkedvelt modellje az Atacama inverteres légkondi, ami a hűtési funkció mellett fűtési teljesítményéről is közismert. Akár -30 Celsius-fokos külső hőmérsékleten is kiválóan üzemel. A modern megjelenés és a változatos kiegészítő funkciók igazán egyedivé teszik ezt a modellt. A beltéri egysége szálcsiszolt alumíniumból készült, valamint a különleges lamella kialakításának köszönhetően kifejezetten halk a működése. A Nord klíma ezen típusa probléma nélkül működik akár este is, hiszen senkit nem fog zavarni a pihenésben, filmezésben vagy az alvásban. Csendesen segíti hozzá, hogy remekül érezze magát a saját otthonában, a kinti forróság mellett is.

A külső, modern megjelenésének köszönhetően, remek esztétikai kiegészítője lesz az otthon bármelyik helyiségének. A Nord klíma extra keskeny, ezüstszürke színű beltéri egységgel rendelkezik. A LED kijelző a modern jellegét támasztja alá, valamint a világító funkció segít abban, hogy a sötétben is gond nélkül tudja kezelni. Energiahatékonyság terén is remek besorolást kapott, hiszen A+++ jellemzi fűtésnél. Ami ugyancsak ezen modell előnyeként szolgál, hogy Cold Plasma Ion vírusölő rendszer van beépítve, valamint a levegőtisztítás feladatát is alaposan elvégzi. Mi több, automatikus öntisztítás jellemzi, így Önnek nem kell különösebb figyelmet fordítania a Nord klíma takarítására.

Az optimalizált légáramlásnak köszönhetően 7 sebességi fokozat állítható az Atacama inverteres modellen, valamint turbó üzemmódra is kapcsolhat, aminek következtében akár 14 méter távolságba is eljut a légáram. Egyéb, extra opciók, amik a terméket jellemzik: automatikus újraindítás, infra távvezérlő, 4 zónás éjszakai üzemmód, valós idejű időzítő, valamint intelligens leolvasztás. A Nord klíma ezen típusa garantáltan remek választást jelent minden lakásba. A modern és praktikus elemek kiváló ötvözeteként nemcsak kellemessé, hanem esztétikussá is teszi a szobákat. Az oldalon még több modellt megismerhet vagy rendelhet.