kotyogós kávéfőző

Az örök kedvenc: a kotyogós kávéfőző

kotyogós kávéfőző
kotyogós kávéfőző

Akármilyen profi kávéfőzője van az embernek, azért jó, ha ott a kotyogós is a szekrény mélyén. Ha meghibásodik az automata változat, a kotyogós kávéfőző kiváló fekete nedűt fog készíteni a reggeli kifli vagy pékáru mellé. A retro hangulatot idéző, gázlángon működtetett kotyogós kávéfőző a mai napig nagy kedvenc, mert nagyon könnyű használni.

Az alsó részébe, a mérettől függően 2-12 főre való víz mennyiség kerül, majd jön a szűrővel ellátott tartály, amibe az őrölt kávét kell tenni. Végül a gumipánttal szorosan zárható felső rész tartalmazza azt a tartályt, amibe a kész kávé fog befolyni. Remek ajándék lehet a közép és idős korosztály számára is, akik hasonló szerkezet használatával készítették régen is a finom, friss kávét.

Nosztalgikus hangulatot lehet vele idézni bármelyik szülinap vagy karácsony alkalmával. Ha szeretne kedvezményesen vásárolni ebből az örök kedvencből, akkor tekintse meg az Edényshop széles kotyogós kávéfőző kínálatát és rendelje meg online! Gyors kiszállítást biztosítunk az ország bármelyik pontjára.