beépíthető mosdó

Többféle beépíthető mosdó közül lehet választani

beépíthető mosdó
Beépíthető mosdó

Napjainkban gyakorlatilag minden családi ház rendelkezik olyan helyiséggel, ahol tisztálkodni lehet. A modern fürdőszoba elengedhetetlen berendezési tárgya a beépíthető mosdó, ami megtalálható igen eltérő árfekvésben és kivitelezésben. Szélességük általában 51 és 61 cm között váltakozik. Vannak pultba szerelhető és arra ültethető modellek.

Anyaguk szempontjából is széles a kínálat, lehet beépíteni akril és műmárvány kagylót. A csaplyuk elhelyezkedése is választható, sőt, olyan beépíthető mosdó is létezik, amin egyáltalán nincs ilyen. Az eltérő formavilágú, vonalvezetésű és funkciójú termékek közül könnyen kiválasztható az, amelyik a felhasználó igényeit leginkább kiszolgálja.

Csak néhány példát említve, vásárolható Alföldi, Ravak, Marmy, Duravit, Kludi, Axor és Grohe márkájú mosdótálca. Érdemes arra is figyelni, hogy elég rakodóteret biztosítson a szappan és a fogkefe tartó tárolására a kiválasztott modell. A színes termékkínálatból egyszerűen beszerezhető bármilyen beépíthető mosdó, az anyagi lehetőségekhez és az ízléshez mérten.