A Honor telefon 7-es modelljének megismerése

Honor telefon
Honor telefon

Amikor egy okostelefon megvételéről van szó, akkor talán a legegyszerűbb dolog, amit a vásárló tehet, hogy az ár/érték arányra hagyatkozik, aminek köszönhetően könnyebben rá lehet bukkanni a megfelelő mobilra. Manapság a Honor telefon még mindig modernnek számít, és 7-es modellje az, ami igazi bajnoknak tekinthető ezen a téren. Sokáig ezt a címét a 6-os változat viselte, ami régebben egy 100 ezer forintos csúcskészüléknek számított. A valóban pénztárcabarát jelleg mellé társul az, hogy a kütyü minden szempontból remekelt. Ehhez jóval a konkurens készülékek árszabása alatt lehetett hozzájutni, ami a magyar vásárlóknak egyöntetűen tetszett.

A Honor telefon Magyarországon egy igazi klasszissá vált, és még azok is ezt vették meg, akik addig nagyon is tartottak a távol-keleti intelligens eszközöktől. Nem telt sok idő el, míg megjelent a 7-es Honor telefon is, amivel a szakemberek és a felhasználóak is egyértelműen meg voltak elégedve, és ami sokkal többet tudott, mint a 6-os. Árban is megfelelő volt és jóval tovább bírta az aksi is. A mobilnak jellegzetes tulajdonságai közül meg kell említeni az alumíniumborítást, a kevés műanyag elem felhasználást, a Full HD, 5,2 hüvelyes képernyőt, ami biztosítja a sokak által várt IPS-NEO technológiát, illetve nem maradt ki a korszerű 20 megapixeles kamera sem.

Az újításra és innovációra már csak azért is szükség volt, mert a 6-os megjelenése után a konkurencia egy másodpercig sem pihent meg. Ennek eredményeként gyorsan piacra kerültek azok a százezer Forint alatti Full HD-s típusok, mint például a Meizu M1 Note és a Lenovo Vibe Z2 Pro. A Huawei a Honor telefon gyártásánál figyelembe kellett vegye, hogy az addig csúcstechnológiásnak számító HiSilicon Kirin 935-ös lapkakészlet grafikus gyorsítója kezd elavulttá válni. Persze a processzora nem lehetett panasz, a 7-es Honor telefon tekintetében ezt is jobbá tették.

A cég a külsőségekre is nagy figyelmet fordított. Mint sok más esetében, itt sem maradt ki a türkizkék csomagolás. A minimál dizájnt tükrözi a tény, hogy a doboz előlapján csak egy nagy 7-es szám és egy ezüstösen csillogó Honor felirat pillantható meg. A Honor telefon visszafogott adottságai a kibontást követően is felfedezhetők, ugyanis a kellék előlapján semmilyen logó nincs. Ezt rengetegen dicsérik, mondván, hogy napjainkban pontosan ilyen designra van szükség. Az alapos kielemzés után kiderül, hogy a leginkább látható változás a 6-hoz képest vitathatatlanul a kütyü fémházas borításában rejlik, hiszen nem szimplán csak arról van itt szó, hogy a gyártó fogta tervrajzokat, és alumíniumra váltotta a régebbi elemeket.