Virágküldés bárhol és bármikor

Virágküldés
Virágküldés

A meglepetésszerzés nem más, mint szeretetünk, figyelmességünk, odaadásunk kifejezése a másik ember számára. Azokat a személyeket szeretnénk meglepni, akik fontosak számunkra. Virágküldés alkalmával lehetőségünk adódik arra, hogy mindezt megtegyük. Szokatlan ajándékozási mód, viszont máig is megőrizte különlegességét. Mivel igen ritka és egyedi, ezért hatása nem marad el és ez esemény biztosan emlékezetes marad.

Virágküldés során, az Ön feladata csupán annyi, mint felvenni az adott virágküldő szolgálattal a kapcsolatot, kiválasztani a kívánt csokrot és megadni a címét annak a személynek, akinek szeretné küldeni. Alkalmasabb meglepetés egy hölgy számára nincs, mint az, hogy a háza ajtaja előtt egy hatalmas, élő virágcsokor várja őt. Számos virág közül lehet választani, különböző dekorációkat készítenek hozzá, ami illik a kiválasztott virág stílusához.

Virágküldés esetén még üzenetkártyát is bújtathat a csokorban, amire névvel hozzájárulva vagy névtelenül, üzenhet a meglepetést kapó személynek. Válassza ki a számára leginkább megfelelő virágot, amiről tudja, hogy az ünnepeltnek is elnyerné a tetszését! Rövid időn belül a futár kiszállítja a csokrot a megadott címre. Amennyiben egyszer kipróbálja, utána már többször is igénybe fogja venni ezt a szolgáltatást. Gyors, elegáns, stílusos, különleges ajándék, szerettei bármelyik tagjának. Élő csokrokat biztosít, ami tartósan díszeleg majd lakása bármelyik részében. Pompás illatával, szépségével lenyűgöz minden hölgyet. Virágküldés alkalmával a jeles ünnepekkor, akár kedvezményt is kaphat egy- egy virágcsokorra, amennyiben azt megrendeli.