túra kerékpár

Túra kerékpárral kirándulni csodás

Nincs is jobb tavaszi program, mint a barátokkal vagy a családdal túrázni a természetben. A túra kerékpár erre kiváló abban az esetben, ha nem hegyi, úgymond alig járható terepet választunk erre a célra.

Amennyiben aszfaltos úton vagy közepes nehézségű terepen (erdei ösvény, földút) indulunk el, akkor nyert ügyünk van egy ilyen bicajjal. Ez a típus ugyanis a terep és az utcai kétkerekűek között helyezkedik el.

Előnye, hogy könnyű, kényelmes akár hosszútávon is. A túra kerékpár gyárilag általában csomagtartóval, sárvédővel, világítással és kitámasztóval van felszerelve. Megtalálható férfi, női kivitelben egyaránt. Remek választás azoknak, akik nemcsak az aszfaltos úton közlekednek kétkerekűvel, hanem szeretnek bringával is kiruccanni a természetbe.

A túra kerékpár rendkívül népszerű, ezért manapság már rengeteg márka képviseletében, mindenféle kivitelben és árkategóriában elérhető. A speedbike.hu webáruházban is számtalan típusa megtalálható. Az egyik remek márka, amit érdemes számításba venni a Gepida.