Tonerek többféle nyomtatóhoz

Megelevenednek a színek a HP tonerrel

Tonerek többféle nyomtatóhoz
Tonerek többféle nyomtatóhoz

Ezen a téren elég rendesen meglátszik, hogyha nem minőségi tintapatront használunk a nyomtatáshoz. Sokan egyből magát a nyomtatót kezdik el okolni, mivel az már régi és biztosan azért fakó a szín, azért lett rossz a szöveg minősége. Homályos, elmosódott vagy egyszerűen csak nem működik.

Ezek például egy vadonatúj HP toner használatával nem fordulhatnak elő, mivel prémiumterméknek számít. Aki sokat és gyakran nyomtat, annak valószínűleg nem mindegy, hogy milyen lesz a nyomatok minősége.

Számos hivatal nem is fogadja el az elmosódott, rossz minőségű dokumentumokat. Például, ha egy bescannelt személyigazolványnak a képét szeretnénk kinyomtatni, akkor mindenképp ügyelnünk kell arra, hogy a fénykép és minden adat tökéletesen olvasható legyen. A HP toner használatával ez nem lesz gond.

De akadnak sajnos olyan silány minőségű termékek, amelyeknek a használata akár a nyomtató károsodásához is vezethet. Az eredeti HP tonerek többféle változata is megtalálható az onlinetoner.hu webáruházban, sok esetben akciós áron.