Megannyi jó filmet biztosít a TV2 műsor

TV2 műsor
TV2 műsor

Ha valaki a hazai televíziózásról beszél, akkor nem maradhat ki a beszélgetésből az RTL Klub és a TV2. Sokan az elsőért vannak oda, míg mások az utóbbira esküsznek. Kár is tagadni, hogy a TV2 műsor mennyire színes és mennyi páratlan filmet, sorozatot, show-t tartogat a nézőknek. Mostanság rengetegen szeretik a török Feriha sorozatot.

Temérdek embert köt le, akik tűkön ülve várják, hogy milyen fordulatokat tartogat a következő rész. A sok bonyodalom izgalomba tartja a nézőket, akik figyelemmel követnek minden részt. A TV2 műsor kedvelt adása még a Master Chef VIP, ahol a talpraesett, vicces és profi séfek, a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai mutatják be, hogy mire képesek.

Itt főszerephez jut Nyíri Szása, a legendás Arany Kaviár étterem séfje is. A TV2 műsor összeállításakor, a csatorna minden kollégája arra törekszik, hogy változatos, nívós, szórakoztató repertoárt tárjanak az érdeklődők elé, beleértve minden korosztályt. Böngéssze át a műsort és kövesse figyelemmel azt az adást, amelyik a kedvére való!