késkészlet

Késkészlet stílusos kialakítással

Az ételek előkészítése és szeletelése alapvető dolognak tűnhet a konyhában. Viszont az életlen kések rengeteg bosszúságot szoktak okozni. Ezért lényegesen kevesebb stressztől kímélhetjük meg magunkat a minőségi késkészlet beszerzésével.

A Berlinhger Haus termékek kitűnő minőségű anyagból készülnek és tapadásmentes kivitelben is beszerezhetőek. Ez még inkább megkönnyíti a szeletelést. Természetesen egytől-egyig rozsdamentes pengével rendelkeznek.

Az ergonomikus markolat biztonságos fogást tesz lehetővé, ami megakadályozza, hogy a kezünk a pengére csússzon. A fa blokkal rendelhető késkészlet a konyhapult dísze. A mágneses állvánnyal rendelkező változatok pedig a praktikus kivitel miatt számítanak népszerűnek.

Sokkal biztonságosabb így tárolni a késeket, mint a fiókban, amibe benyúlva könnyen megvághatjuk a kezünket. A késkészletben található kések élét úgy őrizhetjük meg a legtovább, hogyha rendeltetésszerűen használjuk a különböző modelleket. Például ne vágjunk csontot vagy fagyott húsokat. Kerüljük a mosogatógépben történő tisztítást!