Janklovics Adam

Janklovics Ádám stratégiát dolgoz ki

Janklovics Adam
Janklovics Ádám ügyvéd

A közlekedési büntetőügyek nagy fejfájást okozhatnak Önnek, ha balesetet okozott, ittasan vezetett vagy cserbenhagyta az áldozatát. Mivel sok forog kockán, ezért Janklovics Ádám büntetőügyvéd segítségét kell kérnie!

Ő a közlekedési ügyekre specializálódott, tehát biztosan képes lesz tanácsot adni. Janklovics Ádám elmondása szerint, a közlekedési balesetek esetében az a leggyakoribb büntetés, hogy a tettesnek bevonják a jogosítványát. Ennek az időtartama 1 hónaptól egészen 10 évig terjedhet.

Az egyedi védekezési stratégia kidolgozását követően mérsékelhető a büntetés súlyossága. Önnek nem muszáj egyedül állnia a bíróság elé, illetve probléma esetén felteheti a kérdéseit az ügyvédnek. Ő minden eljárási cselekményen részt vesz majd.

A munkát az igazságügyi szakértők fogják segíteni. Janklovics Ádám természetesen nem csupán a közlekedési ügyekben vesz részt, tehát keresse fel akkor is, ha valamilyen más problémája akadt! A segítségével minimalizálható a kiszabott büntetés mértéke. A +36 (20) 806-16-06 számon érhető el.