Esküvői smink a nagy napra

Esküvői smink
Esküvői smink

A legtöbb nő életében eljön a várva várt nagy nap, amikor a család és a barátok előtt mondhatja ki a boldogító igent szíve választottjának. Érthető módon, ilyenkor szeretne mindenki tökéletesen kinézni, aminek az esküvői smink is fontos részét képezi. Ne bízza a véletlenre, inkább fogadjon fel egy profit, hogy az alapozástól a szempillákig, minden részlet az alkalomhoz illő megjelenést kapjon!

Az eskuvoisminkes.com weboldallal rendelkező vállalkozás egy profi csapattal és egy személyre szabható, minden kívánságot kielégítő menyegzői csomaggal várja a menyasszonyok megkeresését. Az esküvői smink csomag tartalmaz egy próbasminket, amely 1-2 órát vesz igénybe.

Ez után, a nagy napon, helyszínre való kiszállással fogja egy gyakorlott sminkmester elkészíteni a menyasszony sminkjét, hogy minden a lehető leggyorsabban és leggördülékenyebben mehessen. Amennyiben igény van rá, úgy lehetőség van más vendégek sminkjének elkészítését is kérni, mint a koszorúslányok vagy esetleg az ara vagy a vőlegény édesanyja.