Energetikai tanúsítvány készítés

 Vállalkozásunk vezető pozíciót betöltő, országos hatókörű energetikai tanúsító mérnöki iroda. Szakértőink átlagosan 10 éves szakmabeli múltjának és képzettségének köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanok teljes spektrumában végzett energetikai tanúsítvány elkészítésében, legyen szó a lakásoktól vagy családi házas ingatlanoktól a telephelyekig és többszintes modern irodaházakig. Rendszeres oktatásokkal tartjuk szinten és fejlesztjük hozzáértésünket.

Munkatársaink építészmérnök, építőmérnök, gépészmérnök, építési műszaki ellenőr, és energetikai mérnök végzettséggel rendelkeznek.

Megrendelőink között megtalálhatók magánszemélyek, piacvezető ingatlankezelő vállalkozások, és piacvezető, országos ingatlanközvetítő vállalkozás is.

A tanúsítás során minden esetben határozott elvek, a szakszerűség, a megbízhatóság betartásával járunk el, ez biztosítja jó hírnevünket az energetikai tanúsító piacon. A külső szakmai és etikai kontroll biztosítása érdekében cégünk tagja a Magyar Ingatlanszövetségnek, az esetleges káresemények biztosítására pedig 15 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Megbízásainkat igazoltan jó minőségben végezzük el, a referenciáink honlapunkon megtalálhatók. Társaságunk színvonalas munkájának minőségét jellemzi az a tény, hogy megalakulásunk óta sem minőségi, sem szakmai kifogás nem merült fel megbízóink részéről; a rövid határidők pontos betartásával, megbízóinkkal való korrekt, naprakész együttműködéssel, illetve a partnereink érdekeinek messzemenő figyelembevételével biztosítjuk az eredményes kapcsolat fenntartását.

A tanúsítványokat a Magyarországon elterjedt, és naprakész frissítésekkel szolgáló WinWatt szoftverrel készítjük. Vállalkozásunk kizárólag jogtiszta szoftvereket használ.

Szoftveres és hardveres úton egyaránt megfelelően védett, informatikus szakember által felügyelt számítógépes rendszerünk teljes körű biztonságot garantál. Rendelkezünk az elektronikus irathitelesítéshez szükséges elektronikus aláírással.

A cégünk által teljesített megbízások mennyiségére legjellemzőbb adat, hogy a 2012. évben eddig több száz tanúsítványt készítettünk, valamint több építkezéshez kapcsolódó energetika szaktanácsadást végeztünk.

energetikai-tanusitvany-kategoriak
Energetikai tanúsítvány kategóriák

Minden esetben fokozott figyelmet fordítunk a hazai és nemzetközi előírásokban megfogalmazott módszertanok alkalmazására, valamint a tanúsítványok szöveges tartalmának szokásosnál magasabb nívójú, egyértelmű megfogalmazására. Az általános szakmai elvek betartása mellett nagy hangsúlyt helyezünk a megbízhatóságra, kiemelten az elvállalt feladatok határidőre történő elvégzésére, az ügyfélbarát kapcsolat működtetésére.

A teljesítési határidő lakó ingatlanok esetében – a helyszíni szemlétől számított – legfeljebb 4 munkanap; ipari, logisztikai, iroda- és kereskedelmi ingatlanok esetében – a helyszíni szemlétől számított – legfeljebb 7 munkanap. Sürgősségi megrendelés esetén felárat nem számítunk fel. Árképzésünk átlátható, díjtáblázatunkat honlapunk tartalmazza.

Meggyőződésünk, hogy kiemelkedő szakmai hozzáállásunk, szakértőink felkészültsége, referenciamunkáink, valamint a vállalkozás infrastrukturális adottságai és személyi állománya megfelelő biztosítékot jelentenek arra, hogy az energetikai tanúsítványokat tartalomban és külső megjelenésében is kiemelkedő színvonalon tudjuk elkészíteni.

 

Demeter Andrea
ügyvezető