Az okosóra és a mobiltelefon kapcsolata

Stílusos az okosóra
Stílusos az okosóra

Amióta a modern eszközök megjelentek, nagyon sokan úgy gondolkodnak, hogy inkább nem tesznek egy lépést sem a megszokott készülékek nélkül. Ennek természetesen megvan a maga előnye, ugyanis így bármikor és szinte mindenhol elérhetőek leszünk. A mobilok mellett, az okosóra az újonnan létrehozott termék, ami kezdi meghódítani a piacot.

Igaz, hogy megvannak a maga korlátai, de ettől eltekintve igazán hatékony és jó kiegészítő szerkezet. Egy telefonnal szinkronizálva egyszerűen remekül képes együttműködni és a két egység hatékonyan támogatja egymást. Sokan tudhatják, hogy mennyire kínos, amikor egy előadás vagy tárgyalás közben megszólal a hívásjelző.

Amennyiben a mobil a kabátzsebben maradt, amit a fogason hagyunk, két választásunk lehet. Úgy teszünk mintha nem a miénk volna és hagyjuk csörögni vagy sűrű elnézést kérve kimegyünk, hogy kikapcsoljuk. Amennyiben egy okosóra van a karunkon, akkor egyetlen mozdulattal elnémíthatjuk a kínos csengőhangot. Ezen kívül még több olyan funkció van, amit kihasználhatunk.