Az Acana kutyatáp napi adagolása

Acana kutyatáp
Acana kutyatáp

Egyes állateledelek tervezésének és gyártásának magas színvonala garantálja a háziállatok táplálkozási igényeinek maximális kielégítését. Fontos azonban, hogy betartsuk az Acana kutyatáp megfelelő adagolását, mivel mind a túlzott, mind az elégtelen táplálkozás nemkívánatos következményekkel járhat. Minden termék csomagolásán a napi adag helyes kiszámítását elősegítő speciális táblázat megtalálható.

Az Acana kutyatáp napi arányát a kisállat súlya alapján határozzák meg. A táblázat alsó részén olyan javaslatok is szerepelnek, amelyek figyelembe vesznek olyan további paramétereket, mint a különböző korcsoportok valamint a terhesség és a szoptatás időszakában ajánlott táplálkozási jellemzők. Ezen kívül, a megfelelő táplálkozás általános elveiről is olvashatunk itt.

De fontos figyelembe venni, hogy az összes háziállat egyedülálló, így az Acana kutyatáp naponta elfogyasztott étkezési mennyisége változhat. Használja ezt a táblázatot útmutatóként, de kövesse nyomon az állata súlyát és állítsa be az arányt egyénileg!