samsung okosórák

A Samsung okosórák kimondottan strapabíróak

Ezek a fantasztikus és gyönyörű kiegészítők különféle egészségügyi szenzorokkal vannak felszerelve, a sok más hasznos funkció mellett. A Samsung okosórák elképesztő pontosságú pulzusmérővel rendelkeznek.

Ezen kívül, EKG is található bennük, sőt, a véroxigén-szint mérésére is alkalmasak, a fejlett háttérnek köszönhetően. Ha kell, akkor figyelmeztetik arra, hogy mosson kezet, hidratáljon vagy mozogjon kicsit többet. Szinte minden edzéstípushoz ideális társak lesznek. Előre telepített sportmódokkal és edzésprogramokkal rendelkeznek. A Samsung okosórák annak ellenére, hogy nagyobb súllyal bírnak, mint az átlagos fitness karkötők, roppant kényelmesek. Az ergonomikus kialakításuknak hála, nagyszerűen illeszkednek a csuklóra. A kényelmet tovább fokozzák a cserélhető szíjjak.

A márka termékei támogatják a bővíthetőséget, ami azt jelenti, hogy egy saját alkalmazásáruház áll rendelkezésre. A Samsung okosórák, tehát újabb applikációkkal és az életmódjához illeszkedő szoftverekkel bővíthetőek. Ennek a dolognak köszönhetően teljesen személyre szabhatóak.