A porzsák többféle lehet

Porzsák különféle porszívókhoz
Porzsák különféle porszívókhoz

Nagyon sokféle termék van a piacon a ház tisztántartásának céljából. A szívóberendezés egyik lényeges tartozéka a porzsák. Ez a kiegészítő minden tekintetben megfelel az igényeknek. Olyan szűrőket helyeznek bele, amelyek nagy hatékonysággal akadályozzák meg a kosz visszakerülését a szoba légterébe.

Érdemes megemlíteni, hogy hatékonyan szűr mindaddig, amíg el nem éri a 80 %-os telítettséget. Pozitív előnye még, hogy a munkavégzés közben nagyon halk. Hepa szűrővel van ellátva a legtöbb darab. Ezt körülbelül 2 évente kell cserélni, ha megfelelően karban van tartva.

A porzsák Hepa filtere magas hatékonyságú részecske szűrő, ami 10-14 rétegű papírból készül. Amikor cseréli a kiegészítőt, javasolt óvatosan tenni, hiszen egy rossz mozdulattal a piszok újra a szőnyegbe kerülhet. A porzsák kiürítése félig tele állapotban célszerű, hiszen ha megvárja, hogy az teljesen megteljen, akkor a szívóteljesítmény nagyban csökken. Választhat hagyományos textil anyagú darabot is.

Ezt takarítani kell időnként. Dönthet a papírváltozatok mellett is, ezeket csak a szemetesbe dobni. Az utóbbi porzsák plusz költséggel jár, hiszen mindig újat kell vásárolni. Azonban nincs mitől félni, mivel nem kerül sokba, ezen felül érdemes tudni, hogy a 3 literes verzióval nagyon hosszú ideig takaríthat.

A papírból készült alaptermék mindössze 200 Ft, így ez a dolog tényleg nem jelent nagy beruházást. Látogassa meg a boltokat személyesen, de ha erre nincs ideje, akkor keresse fel a webáruházakat! A kínálat lényegében egyforma. Viszont, haa nem tud a termékek közül választani, akkor bátran kérje egy szakember tanácsát és segítségét!