kandalló árak

A kandalló árak egyre megfizethetőbbek

kandalló árak
Kandalló árak

Egykor a filmekben megcsodáltuk a kandallóban pattogó tüzet, ami varázslatosan bevilágította és átmelegítette a szobát. Manapság nekünk is részünk lehet ebben, mivel a kandalló árak egyre megfizethetőbbek mindenkinek. Nem irreális elképzelés tehát az, hogy a nappalit egy melegséget és egyedülálló hangulatot árasztó kandalló tegye tökéletessé. Már az első begyújtása is a nyár végén egy olyan szeánsz, élmény, ami megmarad.

A kandalló népszerűségét és egyre szélesebb körben való alkalmazását nemcsak a remek kandalló árak adják, hanem a változatos felhozatal is, amiből válogathatunk. A klasszikus külleműek mellett, a nagyon modern megjelenésűek is kiválaszthatóak. A tűzterek között tapasztalt választék is egyre nagyobb, hiszen kaphatóak légfűtő, vízteres és kombinált változatok. A kandalló árak a Benkel vállalkozás esetében rendkívül előnyösek és bármikor megtekinthetőek a benkel.hu weboldalon. Itt a különféle kiegészítők, mint az ajtók, szellőzők, szabályozók árait is megtalálhatjuk.

Népszerű a vásárlók körében a külső légbevezetéses kandalló

A kandallók manapság már nemcsak a jól ismert, rusztikus formában kaphatóak, hanem modern külsővel is. A külső légbevezetéses kandalló általában a modern frontrész stílussal egyezik a legjobban. Ezek nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek, az ajtók a maximalizált méretük miatt rátakarnak a hamufiókra. Ez teljesen belső levegő független kivitel, az elsődleges, másodlagos, valamint harmadlagos égési levegő ellátás is külső légforrásból történik.

A külső légbevezetéses kandalló tűztere öntvény, az ajtó és a keret magas minőségű lemezből készül. Az ajtó nyitásának iránya megválasztható, lehet jobbos vagy balos kialakítású egyaránt. A külső légbevezetéses kandalló olyan házakban a legajánlottabb, amelyekben a szagelszívó vagy páraelszívó készülék nem kerül egy légtérbe a kandallóbetéttel. Ennek oka, hogy a készülékek zavarhatják egymás működését. Több információt ezzel kapcsolatosan a Benkel Kft. weboldalán olvashatunk. A külső légbevezetéses kandalló meghitt hangulatot áraszt.