gin árak

A gin árak eltérőek lehetnek

Ez egy olyan nedű, ami minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulhat. A gin árak igencsak változatosak, hiszen sokféle típus létezik. A desztillált változatot hagyományos eljárással készítik. A szeszbe borókabogyót és különböző fűszereket áztatnak, aztán újra lepárolják. A kevert variáció esetében a semleges szeszt aromákkal, esetleg kivonatokkal ízesítik.

Az alkoholtartalmának az Európai Unióban minimum 37,5 % kell lennie. Koktélokhoz általában a London Dry típust használják, ami nem tartalmaz hozzákevert ízanyagokat. A gin árak természetesen márka szerint alakulnak. Bármelyikre is essen a választása, biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni, ha megízleli. Nemcsak finom, de jótékony hatása is van.

Az alapanyagának, vagyis a borókának kimagasló a C-vitamin tartalma, emellett antioxidánsok is fellelhetőek benne. Persze az ital előállítása során a jótékony anyagok egy része elpusztul, viszont ami megmarad, az belekerül, ezért kiváló immunerősítő. A gin árak fel vannak tüntetve az internetes oldalakon.