Galaxy Watch Active 2

A Galaxy Watch Active 2 ár üzletenként változik

Manapság az okosóra viselése egyre elterjedtebb, korosztálytól függetlenül. A Galaxy Watch Active 2 ár egyáltalán nem tűnik magasnak, ha figyelembe veszi azt, hogy mire képes.

Nagy előnye, hogy személyre szabható, ami azt jelenti, hogy Ön választhatja ki az anyagát és a méretét is. Kapható 40 és 44 milliméteres méretű verzió. Az anyagát illetően lehet rozsdamentes acél vagy pehelykönnyű alumínium. A szíjválaszték is hatalmas, szóval van miből válogatni.

A nagy kijelző zavartalan látványt biztosít. A keret alig vehető észre, ezért több hely jut az információk megtekintésére. A Galaxy Watch Active 2 ár akár alacsony is lehet abban az esetben, ha a megfelelő akcióra sikerül lecsapni.

A készülék tökéletes sportoláshoz, mivel a segítségével nyomon követhető az edzés. A további pozitívumai közé tartozik a pulzusmérés, ami a hátlapon található 8 fénydiódának köszönhető. A termék strapabíró, hiszen úgy lett kialakítva, hogy por- és vízálló legyen. A Galaxy Watch Active 2 ár körülbelül 90-100 ezer Forintra tehető.